GEZONDHEIDSBOOST

Belgica geeft jouw gezondheid een 6-voudige boost

De mooie looks van de Belgica vallen meteen op. En als je een hap neemt, proef je direct de verfijnde smaak. Maar wist je ook dat de Belgica jouw gezondheid een flinke boost geeft? Ontdek de zes redenen waarom de Engelse wijsheid ‘an apple a day keeps the doctor away’ echt werkt.

Veel smaak, weinig calorieën

Een Belgica telt maar 65 calorieën en bevat geen vet of natrium. Dat is lekker gezond. Want een teveel aan natrium belast je nieren en hart. Met een Belgica blijf je dus ‘hapsgewijs’ vitaal.

Efficiënte celbescherming

De Belgica zit vol antioxidanten. Die heeft je lichaam nodig om de vitale moleculen in je cellen te beschermen. Zij liggen constant onder vuur van ‘vrije radicalen’ — agressieve stoffen die schadelijk kunnen zijn.

Natuurlijke zoethouder

Kies een Belgica als zoet tussendoortje. Zo voorkom je een kortstondige sugar rush. Want de natuurlijke fructose in de Belgica verteert traag, geeft je langer energie en helpt om je gezonde bloedsuikerspiegel te bewaren.

Rijke (vitamine)bron

Je Belgica zit boordevol vitamine C en vitamine A, aangevuld met een snuifje fosfor, ijzer en calcium.

Vlotte spijsvertering

Je Belgica is een natuurlijk product dat voor een gezonde portie vezels zorgt. Die bevorderen je spijsvertering. Samen met de vitamines zitten die vooral in de schil. Maak daarom de slimme keuze voor een appel uit het vuistje!

Krachtige hartslag

Van de Belgica gaat je hart sterker slaan. Want jouw favoriete appel is een bron van kali (belangrijk voor je vochtbalans en bloeddruk) dat de gezondheid van het hart kan bevorderen.

Volg onze Facebookpagina voor meer tips