WEDSTRIJD

Win een kistje vol heerlijke Belgica wensappels

Een Belgica appel doet je dromen van je grootste wensen. Deel jouw grootste verlangen onder onze Facebook- en/of Instagrampost en win een kistje sappige Belgica-appels.

Hoe win je een kistje vol magie?

  • Like de Facebook- en/of Instagrampost
  • Deel jouw wens in de commentsectie onder de Facebook- en/of Instagrampost

Wat kan je winnen?

  • 5 dromers winnen een kistje vol rode Belgica wensappels.
  • De winnaars worden gecontacteerd via het kanaal waarmee ze posten (Facebook of Instagram)
  • Meerdere wensen uitspreken is toegelaten!

Wedstrijdreglement

Art.1 BelOrta, Mechelsesteenweg 120, 2860 Sint-Katelijne-Waver, organiseert een online wedstrijd waarvan de deelname beperkt is tot België. Deelname aan de wedstrijd is gratis en houdt de aanvaarding van dit reglement in. Deelnemers kunnen hun deelname te allen tijde verwijderen door hun bericht te verwijderen van de betreffende kanalen. Deze wedstrijd wordt op geen enkele manier gesponsord, onderschreven of beheerd door Facebook.

Art. 2 De wedstrijd loopt van 11/09/2023 tot 15/10/2023 om 23u59.

Art. 3 De wedstrijd bestaat uit het delen van je droom op Facebook en/ Instagram.

Art. 4 De winnaar zal gekozen worden door de jury van BelOrta en wordt via een privé-bericht op Facebook of Instagram (afhankelijk van welk kanaal gebruikt werd voor deelname) gecontacteerd.

Art. 5 Het aantal deelnemers is onbeperkt. Alle inwoners van België komen in aanmerking voor deze wedstrijd, die georganiseerd wordt door BelOrta. Eveneens het aantal inzendingen is onbeperkt.

Art. 6 BelOrta schenkt de 5 winnende deelnemers een kist gratis Belgica – appelen. De gewonnen prijs is in geen geval ruilbaar tegen contanten of andere voordelen in natura. 

Art. 7 De prijs wordt opgestuurd naar de winnaars (Belgisch adres). De prijs wordt aan de winnaar overgedragen zonder enige verantwoordelijkheid van de organisator.

Art. 8 Bij deelname aan de wedstrijd geeft de deelnemer de toestemming aan BelOrta om eventuele foto’s en meegedeelde persoonsgegevens te gebruiken in verdere communicatie. De organisator verwerkt deze gegevens met respect voor de wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens (wet bescherming persoonsgegevens) en met respect voor de Privacy verordening of GDPR.

Art. 9 BelOrta houdt toezicht op het correcte verloop van de wedstrijd. In geval van misbruik, misleiding of bedrog behoudt BelOrta zich het recht voor om de betrokken deelnemer zonder meer van deelname aan deze en/of andere wedstrijden van BelOrta uit te sluiten. BelOrta behoudt zich eveneens het recht voor om de wedstrijd, of een deel ervan, te wijzigen in geval van overmacht of indien zij daartoe gedwongen worden omwille van wettelijke redenen. Het kan daar niet aansprakelijk voor worden gesteld. BelOrta kan op elk moment een prijs wijzigen omwille van productionele redenen.

Art. 10 Over deze wedstrijd wordt niet gecorrespondeerd. De uitslagen van de wedstrijd zijn bindend en onherroepelijk. Ze kunnen niet worden aangevochten. Druk-, spel- of andere fouten kunnen niet worden ingeroepen als grond voor welke verplichtingen dan ook van BelOrta.

Art. 11 BelOrta is niet verantwoordelijk voor technische of andere problemen met deze wedstrijd die buiten zijn wil gebeuren of worden veroorzaakt door elementen die niet kunnen worden gecontroleerd door BelOrta. BelOrta is ook niet verantwoordelijk voor mogelijke schade of letsels, ongevallen of overlijdens die zich zouden kunnen voordoen als gevolg van deelname aan deze wedstrijd.

Art. 13 Het wedstrijdreglement kan door iedereen worden opgevraagd bij BelOrta en staat een week voorafgaand alsook voor de duur van de wedstrijd op de website van Belgica.

Art. 14 Indien vereist kan BelOrta dit reglement aanpassen. Alle bijkomende mededelingen van BelOrta in verband met de wedstrijd gelden als punt van dit reglement.